Новости

Шоубиз

(Видео) Како помина втората проба на Тамара за Евровизија?

И втората проба на Тамара помина одлично, како и првата.

Облечена во смарагдно зелениот фустан, застана на сцената со едноставно, но моќно осветлување, додека во позадина имаше сегменти од видео-спотот и нејзината ќеркичка.

GOLD
To Top