Новости

Шоубиз

(Видео) Како Ким Кардашијан влезе во тесниот фустан?

Ким Кардашијан со нејзиниот несекојдневен фустан привлече големо внимание на Мет гала. Еве што се случуваше додека Кардашијан го облекуваше фустанот. И како успеа да влезе во него.

 

GOLD
To Top