Новости

Шоубиз

Влошена здравствената состојба на Стинг, откажан и концертот во Минхен

Британскиот музичар Стинг откажа уште еден концерт предвиден за вечерва во Минхен поради влошена здраствена состојба.

Како што се наведува на неговата интернет страна, Стинг искрено жали за откажувањето, но оти навистина не се чувствува добро, а лекарите го советувале да не настапува.

Во понеделникот британскиот музичар го откажа инастапот во Белгија, кадешто требаше да се појави на еден џез фестивал.

 

GOLD
To Top