Новости

Шоубиз

Гоца Шаулиќ му беше менаџер на Шабан, а сега треба да врати 235.000 евра

Сопругата на Шабан Шаулиќ Гордана и неговите деца Михајло, Санела и Илда минуваат низ пекол поради прраната загуба на Шабан, но она што на сеа мака ѝ доаѓа како капак е што Гоца ќе мора да врати околу 235.000 евра капар за однапред договорените тезги на пејачот, закажани до краајот на годината.

Вдовицата на кралот на народната музика, која е и негов менаџер, земала 50% од секој договорен настап однапред, а од некои и цел износ.

Таа водела сметка за финансиите и колку пари ќе се зема за секој негов настап. Секако дека цената е различна кога Шабан требало да настапува во некој клуб, дискотека или пак на приватна веселба. Тој беше еден од најбараните пејачи и неговата цена одела од 10.000 па дури до 30.000 евра по настап.

GOLD
To Top