Новости

Шоубиз

Инфаркт завршница: Тамара заврши на осмото место, победи холанѓанецот Данкан

Иако заврши втора после гласањето на жирито, сепак гласовите од публиката одлучија и на Тамара и го донесоа осмото место.

Во сосема неизвесна завршница победи холандскиот претставник Данкан Лоренс.

GOLD
To Top