Новости

Шоубиз

Македонија го отвора годинешниот Евросонг: Васил настапува прв во првото полуфинале

Македонија ќе настапи како прва земја во првата полуфинална вечер на годинешната Евровизија која ќе се одржи во Ротердам, Холандија од 12-16 мај.

МРТ оваа година го избра пејачот Васил Гарванлиев како наш претставник, а песната допрва ќе се избира.

 

GOLD
To Top