Новости

Шоубиз

Мишел Фајфер ја отвори вратата на нејзиниот дом, во вредност од 30 милиони долари!

Во 2004 година Мишел Фејфер си овозможи задоволство со купување на прескапата куќа од 10 милиони долари. Денес таа се надева на богатство поради вилата во Сан Франциско, која патем располага со четири спални и пет бањи и се наоѓа во пространа шумска шума со површина од 8,67 хектари и неодолив поглед кон планината.

Изградена во 1940 година, вилата се наоѓа во затворена населба Вудсајд, а највозбудливиот дел од вилата е прекрасната градина со речиси бескрајно зеленило, голем базен, тениско игралиште и спа објекти.

Заинтересирани? …Хм така и си мислевме. Сепак, ако не нешто друго, убаво е човек да си го одмори погледот со овие фантастични фотографии од домот на Мишел Фајфер, а доколку сте навистина заинтересирани за да ја купите оваа вила, навистина ни е жал, но Фајфер… ете во гужвата пропуштила да ни остави нејзин контакт телефон. Друга прилика! Нели?

GOLD
To Top