Новости

Шоубиз

Непослушна девојка е другото лице на Кејт Мидлтон

Прекрасната војвотка од Кембриџ стана слика и прилика за една вистинска дама во високото општество, со посебни манири токму како што и одговараат на една идна британска кралица.

Но, ако се сетиме на нејзината младост, би виделе едно палава и жива девојка која британската јавност ја нарекувала “непослушна” живеејќи еден непречен начин на живот кој кралицата Елизабета Втора денес сигурно не би го одобрила.

Кетрин Мидлтон еден ден ќе ја носи титулата на британска кралица. Војвотка од Кембриџ мора секогаш да биде дама со примерно и совршено однесување и да живее во согласност со правилата на монархијата, кои веќе не дозволуваат моменти на “несташност”.

Погледнете како Кетрин некогаш се однесувала и облекувала. Сепак и покрај се, војвотката едно задржа од својот минат живот. Нејзината насмевка која искрено го освои целиот свет.

GOLD
To Top