Новости

Шоубиз

Никаде без високи потпетици! – е веројатно мотото на најголемата модна икона од „Сексот и градот“

Добро позната актерка, денес е една од најголемите модни икони позната низ целиот свет. Иако нејзиниот добар вкус таа не го експонира и наметнува, сепак има моменти кога Сара не потсетува како изгледа кога некој едноставно има вкус.

Сара Џесика Паркер го знае тоа. За свечени прилики таа секогаш изгледа сензационално и беспрекорно, а како изгледаат кежуал варијантите на модната икона, погледнете и сами.

Како и да е, ние заклучивме дека Сара и Кери од „Сексот и градот“, засекогш ќе имаат една заедничка особина. Високите потпетици. Ги има на скоро секоја фотографија и Сара очигледно има остварено силна емотивна врска кон секој нејзин пар чевли, а на начинот кој таа ги носи, тоа го чувствуваме и ние.

GOLD
To Top