Новости

Шоубиз

Погледнете го видеото за битолската песна за „Југото“

Денес во етер излезе видео записот за битолската песна на раперот Дарко Јоцковиќ – Шабац, посветена на легендарниот автомобил Југо, автомобил кој беше еден од најпопуларните на овие простори, а до 2008та година се произведуваше во фабриката Застава во Крагуевац во Србија.

GOLD
To Top