Новости

Шоубиз

По разводот, Адел ќе изгуби половина од своето богатство

По разводот, пејачката Адел ќе мора на својот досегашен сопруг Сајмон Конецки да му отстапи половина од своето мултимилионско богатство.

Се проценува дека британската поп-ѕвезда има вкупно 160 милиони евра. Таа ќе изгуби половина од сето тоа оти довчерашните сопружници немаат потпишано предбрачен договор.

Адел и Симон се запознаа 2011 година благодарение на нивниот заеднички пријател, пејачот Ед Ширан.

Евротип
Евротип
To Top