Новости

Шоубиз

Прв кавер на Анамарија од Битола – ја пее „Always remember us this way“ од Лејди Гага

Слушнете го првиот кавер на Анамарија Поповска од Битола во соработка со MeowDuction Production и Христиан Петковиќ. Ана Марија има учествувано на кастинг талент шоу ,,Тајно моја” и на фестивалот ,,Тра ла ла”. Ова е само почеток кон тоа нејзиниот сон да стане реалност.

GOLD
To Top