Новости

Шоубиз

Риплеј со ново парче – преработка на ,,Redemption Song’’

Риплеј направија преработка на еден светски хит од легендарниот Bob Marley -,,Redemption Song’’, со македонски текст и нов аражман на песната. Во тимот овој пат проектот го реализираа Мартин Мила за текст, Ангел Ќосев за аражман и изведувачите Никола Велиновски Црни – гитара и вокал, Столе Коцев – Саксофон и Ивана Стојановска – Вокал. Песната е насловена како ,,Небо сино’’ , која со сигурност ќе навлезе далбоко во вас. Ова е 3та преработена песна покрај и 3те авторски песни. Полека но сигурно до албум. Слушнете ја и уживајте!

 

GOLD
To Top