Новости

Шоубиз

Свеж бран музика од струшкиот трап артист Дики

Ви го претставуваме новиот музички проект на струшкиот трап артист Дики насловен како “Брз Кеш”. Дики е 3 години на македонската сцена кој од оваа година започнува професионално да се занимава со музика откако потпиша договор со ТНТ Продукција. Наскоро очекувајте многу нови проекти и соработки со познати артисти на овој музички жанр.

 

GOLD
To Top