Новости

Шоубиз

Светски звук кој доаѓа од Македонија – дуото DISCONNECTED со нова песна!

Светски звук кој доаѓа од Македонија – дуото DISCONNECTED со нова песна! Електронското дџ-ско дуо кое дефинитивно важи за едно од најдобрите во Македонија, излезе со самостојно издание за нивната нова песна под наслов “Money on my mind”, заедно со Monark Supremo! За што станува збор погледнете во видеото:

GOLD
To Top