Новости

Шоубиз

Тамара Тодевска се извини за пропустот со химната

Тамара Тодевска се огласи на Фејсбук за пропустот со македонската химна која ја изведе на вчерашниот прием во Американската амбасада по повод 4 јули. Таа вели дека била понесена од емоции и од целокупната еуфорија и ненамерно изоставила дел од химната.

GOLD
To Top