Новости

Шоубиз

Тамара ги откажа концертите во Прилеп и Охрид: Ова прерасна во вистински пекол за мене и моето семејство

После пропустот со химната, Тамара Тодевска повторно се огласи на социјалните мрежи велејќи дека ги откажува престојните концерти.

GOLD
To Top