Новости

Шоубиз

Тишината нека биде наш животен учител, затоа што многу одговори се кријат таму – „Со љубов Стефанија“

„Со љубов Стефанија“ е емисија која сака да ви ги прикаже животните реални ситуации од поинаков аспект. Ќе ве натера да се замислите и да си поставите подлабоки прашања, чиј одговор ако подобро размислиме, лесно го наоѓаме во самите нас.

Едно поинтересно доближување на животот во тишината ќе имаме во денешната емисија, мои гости се деца од заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и деца со пречки во развојот „Кочо Рацин“ Битола, заедно со нивните учителки Драгана, Марија и Катерина која ќе прави превод на знаковен јазик.

„Со љубов Стефанија“ нова забавна и едукативна емисија, посветена на музика, култура, спорт, исхрана и филозофија на живот, секоја недела во 20:45ч. на хдтв Мега.

Гости: децата од заводот за рехабилитација на деца со оштетен слух, говор и глас и други проблеми во развојот ,,Кочо Рацин” Битола, со нивните учителки и дефектолози: Драгана Кирковска и Катерина Шаркоска (која прави превод на знаковен јазик)
Тема: доближување на животот во тишината, диетите и погрешната информираност и тишината како наш животен учител.

Со љубов Стефанија.

* Целосно издание на Емисија бр.6:

GOLD
To Top