Новости

Шоубиз

„Ти не си ти” – нова песна и спот на RGB

Бендот RGB  го издаде новиот сингл и видео запис „Ти не си ти”.
Видео кредити: Владимир Митревски – Ѓуле – Режија/Монтажа Петар Кочишки –
Директор на Фотографија Ненад Пејиќ – Гафер Еци Арсовска – Шминка Драган
Паковски – Дрон Оператор Маја Јакимовска – Фотограф

 

GOLD
To Top