Новости

Шоубиз

ФОТО: Деколтето на Каролина Гочева ги собра сите погледи

Убавата македонска пејачка Каролина Гочева, на Инстаграм со фотографија со деколтето во преден план.

Иако пејачката изгледа модерна и елегатно, нејзиното деколте ги собра сите погледи.

GOLD
To Top