Новости

Шоубиз

ФОТО: Како близначки – Елена Велевска и сестра ѝ копија една на друга

Македонската фолк-пејачка на својот Инстаграм профил објави фотографија од својата сестра Снеже. Ништо помалку убава и атрактивна од попознатата сестра, со која очигледно многу личат.

Пејачката често објавува и фотографии од своето семејство, со кои покажува дека секој слободен момент го користи да го помине со нив.

GOLD
To Top