Новости

Шоубиз

ФОТО: По неволјите во животот на Карлеуша, конечно среќни вести

По сите скандали и трагедии што ги обележија изминативе месеци во животот на Јелена Карлеуша, популарната пејачка конечно може да здивне, бидејќи има посебна причина за радост. Иако нејзиниот сопруг Душко Тошиќ е во далечната Кина, сигурно се израдувал што може да биде горд на своите ќерки, кои почнаа да нижат успеси.

Имено, Јелена им се пофали на своите следбеници на Инстаграм со фотографија од постарата ќерка Атина, со медал во раката, по освојувањето на првото место во танц.

 

 

 

Извор: „Свет“

Фото: Инстаграм, „Свет“

GOLD
To Top