Новости

Шоубиз

Фото: Каролина го одржа и вториот концерт во Битола

Синоќа во Центарот за култура во Битола, Каролина го одржа и вториот концерт во рамките на концертната промоција на најновиот албум „Извор“. После седумте концерти во Битола, еден концерт во Охрид, ги заокружи и успешните два концерта и во својот роден град.

Публиката заедно со влезницата доби и подарок- луксузно дигипак издание од албумот „Извор“.

Фото: Агим Џело

GOLD
To Top