Новости

Шоубиз

(Фото) Кралот на модата ги разочара сите

Познатиот моден дизајнер Карл Лагерфелд важи за модна икона, а во јавноста секогаш се претставува во беспрекорно издание.

Карл на сите фотографии е сериозен, што е препознатливо за него, а сега за првпат ја покажа својата широка насмевка.

Имено, на модниот кретатор оваа година му припадна честа да го уклучи новогодишното осветлување во Париз, а за ова случување беше облечен во црна комбинација и секако темните очила. Шокот следеше кога се насмеа и покажа дека ги нема сите заби на број.

Оваа глетка згрози многумина, а фотографијата со брзина на светлината се рашири на социјалните мрежи.
Имено, на модниот кретатор оваа година му припадна честа да го уклучи новогодишното осветлување во Париз, а за ова случување беше облечен во црна комбинација и секако темните очила. Шокот следеше кога се насмеа и покажа дека ги нема сите заби на број.

Оваа глетка згрози многумина, а фотографијата со брзина на светлината се рашири на социјалните мрежи.

GOLD
To Top