Новости

Шоубиз

Шести сингл на англиски јазик на музичкото дуо The G Notes

Музичкото дуо The G Notes со шести сингл на англиски јазик.

„Се работи за позитивна и певлива мелодија погодна за овој и летниот период. Видео записот е направен на Sani Beach” и на планината Кожуф близу Гевгелија. Во мај месец планираме да ја објавиме и македонската верзија од оваа песна и недалеку после тоа да направиме и промоција на нашиот прв албум кој што ќе содржи 2 ЦД со по 8 песни (едното на македонски, а другото на англиски јазик)“, велат Глигор и Теодора Гошеви од дуото The G Notes.

GOLD
To Top