Новости

Шоубиз

Адел позира во бикини и изгледа феноменално!

Адел изгледа неверојатно во бикини. Tрансформација до непрепознатливост.

Погледнете ја пејачката со неверојатниот глас, која беше добро позната по нејзината карактеристична појава што моожеби вклучуваше неколку килограми плус (од она што некои велат дека е ,,стандард” нели?!)

Денес, таа изгледа како тотално различна особа. Сите полудуваат да дознаат што се крие зад нејзиниот успех во врска со изгледот, а таа за прв пат проговори дека не е во прашање само диета или посебен начин на исхрана. Не е ни само тренинг и физичка активност. Тие две работи не можат едно без друго.

Адел е дефинитивно доказ дека се е возможно и не треба откажување од вашите соништа. Колку и да изгледаат тешки на почетокот.

Евротип
Евротип
To Top