Новости

Шоубиз

Анџелина Џоли повторно во акција против Бред Пит!

Анџелина Џоли во врска со старателството на децата кое е подеднакво поделено врз двајцата родители, повторно го искажува својот револт, овој пат тврдејки дека три од нивните деца, ќе сведочат против нивниот татко.

Инаку актерката тврди дека во бракот станувало збор за семејно насилство, па таа упорно се бори да ја добие битката и во име на многу жени кои биле на нејзино место и неправедно губат.

Адвокатите на Џоли, додека пак се ,,бунат” за, според нив, неправдата од страна на судијата кој не сака да ги слушне мислењата на децата. Според нив, тоа било лош период за децата, а индиферентноста кон нивните барања од страна на судот го дополнуваат трауматичниот ефект врз нивното растење.


Џоли не се откажува, но и Пит не попушта! А според нас, се некако острите критики се свртени кон иваа убавица. Ни, дали можеби зад најсксапилниот маж насветот се крие зол и суров насилник?! Повеќе ништо не би не зачудило!

 

Евротип
SNBROKER
To Top