Новости

Шоубиз

Зад камерите – Што се случува пред финалето на филмската проекција? Има ли нешто што не го гледаме?

Филмовите ги гледаме со водушевување и не знаеме за вас, но мислиме дека постојано има една мисла што ни се врти низ главата и се разбира е во прашална форма. ,,Што се случува на сетот за време на снимањето”?

Еве неколку возбудливи видеа од култните филмови на Дизни кои го откриваст токму тој т.н. мизанабим или приказна во приказна, ако можеме да речеме во контекстов. Костимографија, сценографија, безброј статисти, градење на замоци, ентериерни простории, балски соби и што уште не…Зад комплетниот готов производ стои огромна екипа што се труди финишот да биде до совршенство.

 

 

 

Евротип
SNBROKER
To Top