Новости

Шоубиз

Најновиот трејлер на продолжението на ,,Сексот и градот” открива повеќе детали

,,Неверојатниот недостаток на различност беше Ахиловата пета на серијата” , изјави неодамна Синтија Никсон која ја толкува улогата на Миранда во приказната.

,,Сексот и градот” без Саманта, но со нови ликови и нови улоги. Што ќе се случува и како ќе се објасни текот на приказната, останува да видиме. И нема што да зборуваме освен да би ја потенцирале воведната реплика на Кери во првиот трејлер на птодолжението со наслов ,,И токму така”:

– Велат дека некои нешта никогаш не се менуваат. Но вистината е… животот е полн со изненадувања.

А во најновиот трејлер, Кери ќе поентира:

,,И токму така, после сите години и сите промени, ти сеуште си…ТИ!”

Погледнете го трејлерот и ,,токму така” подгответе се за уште едно возбудливо доживување од вовременската серија што очигледно знае да ги освои сите генерации.

Евротип
SNBROKER
To Top