Новости

Шоубиз

Како би изгледале холивудските дами денес, ако не се одлучеле на естетски зафати

Современите козметички производи, естетската хирургија и другите козметички и медицински техники за подмладување можат да направат да изгледате како да не сте остареле со децении. Секако, најдобрите и најскапите од овие техники и производи ги користат познатите дами од Холивуд, поради што ни се чини дека времето запре, барем кога станува збор за нивниот изглед.

Прашањето е како денес би изгледале Џенифер Анистон, Рене Зелвегер, Гвинет Палтроу и другите филмски ѕвезди кои станале познати во 90-тите, доколку во меѓувреме не биле подложени на естетски зафати. Верувале или не, со помош на новите технологии за манипулација со фотографии, тоа е можно да се провери.

Доколку ја отворите галеријата подолу, ќе можете да погледнете низа компаративни фотографии од познати дами, каде првата во низата ги прикажува во текот на 90-тите, втората покажува како би изгледале денес без естетски третмани, а на третата фотографија можеме да видиме како навистина изгледаат денес.

Извор: Bright Side

Евротип
SNBROKER
To Top