Новости

Шоубиз

Како изгледа синот на Кентрин Зета Џонс и Мајкл Даглас? – Се чини дека династијата Даглас продолжува

Тие се еден од најпопуларните холивудски парови. За нив постојано се зборува и фановите од секогаш се интересрираат околу нивната врска особено поради разликата во нивните години.

Станува збор за Мајкл Даглас и преубавата Кетрин Зета Џон кои ја имаат најубавата љубовна холивудска приказна. Инаку парот се венча во 2000 година, а во 2001, ја круниса својата љубов со раѓањето на нивното прво дете, нивниот син Дилан.

Се чини дека времето брзо поминува, па денес Дилан се претвори во прекрасно момче кое сака да биде актер и да ги следи чекорите на нивните родители. Тие сосема ги оправдуваат и бодрат неговите соништа, па се чини дека династијата Даглас продолжува. Освен Дилан љубовната холивудска двојка, има уште една ќерка која веројатно ќе го направи истото и ќе се занимава со глума.

Евротип
SNBROKER
To Top