Новости

Шоубиз

Кои се најплатените деца актери во Холивуд? – Внимавајте да не ви се сомели умот!

Рико Родригез е едно од најплатените деца во Холивуд. Тој е роден на 31 Јули 1998 година и најповеќе се прослави со серијата „Modern family“. Неговото богатство за сега, се проценува дека вреди околу 7 милиони долари.

Macaulay Culkin или детето од „Сам дома“ е исто така едно од успешните холивудски ѕвезди. Нето вредноста на неговото богатство изнесува 15 милиони долари.

Frankie Muniz е роден во 1985 година во Њу Џерси. Тој е исто така музичар, пистел, продуцент, менаџер на бенд и шт уште не. Едноставно станува збор за мултиталенд и човек кој се нашол во правилно мсто, во правилно време, па неговото холивудско богатство вреди скромни 40милиони долари.

Daniel Radcliffe е роден во 1989 година, а нам ни е најпознат по улогата на Хари Потер. Негоото нето богатство е пресметано на 110 милиони долари.

Евротип
SNBROKER
To Top