Новости

Шоубиз

Момците од „Либеро бенд“ дел по дел ја покоруваат македонската музичка сцена

Во ова време – невреме, ретки се изведувачите кои работат, снимаат и вложуваат во својата кариера. Едни од ретките се момците од „Либеро бенд“ кои периодов беа затворени во студио и неуморно работеа.

Пред само еден месец објавија преработки на познати хитови од Балканот и привлекоа големо внимание во јавноста, не само во Македонија, туку и во регионот. И, не застанаа тука, се стремеа кон нешто повеќе, нешто кое ќе биде уникатно и нешто кое ќе остави белег на македонската музичка сцена.

Без никакви ограничувања во правецот кој го третираат, тие одлучија да направат нешто ново, нешто што ќе биде голем летен хит.

„Дел по дел“ е нивното најново музичко остварување, а за истото тие снимија и видео запис. Видео записот беше снимен во еден познат скопски ресторан.

Во продолжение слушнете ја новата песна на „Либеро бенд“

GOLD
To Top