Новости

Шоубиз

Некогаш и сега – Како изгледаат денес ликовите од серијата ,,Очајни домаќинки”

Серијата „Очајни домаќинки“ за многумина беше омилена, а ликовите од оваа приказна беа скоро и удомени во нашите животи. Сите ги паметиме очајните, но сепак лукави жени кои даваа брачни совети, влегуваа во неволји, но секогаш успешно излегуваа од нив.

А како сега изгледаат, погледнете во видеото подолу. Од она што можеме ние да го забележеме, се чини дека тие не се промениле многу во однос на физичкиот изглед, па повеќе од веројано е дека многумина од нив, подлегнале на хируршки естетски зафати, холивудскиот тренд кој навидум го содржи „еликсирот“ на младоста.

Евротип
SNBROKER
To Top