Новости

Шоубиз

3 цитати, твитови од Марина Туцаковиќ кои ќе останат во паметење

Најпознатиот српска текстописец, Марина Туцаковиќ, ја загуби битката по сериозната болест.

На возраст од деветнаесет години, таа започна да пишува текстови за песни, главно поп, а подоцна и за турбо -фолк жанрот – со што ги дизајнираше текстовите на песните што денес се балкански и светски хитови. Марина остави голема трага  и балканските ѕвезди се збогуваа со неа споделувајќи нејзини твитови, па освен нејзините извонредни текстови кои соопштуваат цели приказни, погледи кон светот и размислувања, токму овие твитои (цитати) ќе останат во паметење.

Евротип
Евротип
To Top