Новости

Шоубиз

После подолго време ЧОКАНЧЕ се враќа во етерот со нов аудио запис

После подолго време ЧОКАНЧЕ, поната рок група  од Битола, се враќа во етерот со нов аудио запис. Инаку песната е од пред 7 години, ама е финализирана минатиот месец.

Содржината на текстот следи еден искрен , обичен опис на секојдневието во Македонија, велат членовите на бендот.

Истата е снимена во студиото на Владко Симоновски во Битола. Потписот кој стои зад снимател и продукција на песната е на Владко Симоновски, тапаните ги сними Иле Лулевски.

Гитара ЗОРАН ИЛИЕВСКИ – СКРОЧ

Вокал БРАНКО ШПОЉАРИЌ – ПАЉАЧ

Бас КРСТЕ СИМОНОВСКИ – КРЧО

Гитара ИГОР БЕГОВСКИ – ЌЕБАП

Во продолжение погледнете го нивниот нов аудио запис и уживајте.

Евротип
SNBROKER
To Top