Новости

Шоубиз

Се случува ли навистина ова во нашите кафеани? ,,Во македонски ресторан” – Нов хит на хрватскиот музичар Мики Солус

,,Во македонски ресторан” е новата музичка нумера на хрватскиот музичар Мики Солус.

Песната е веќе хит иако има само два дена откако е прикачена на,, you tube”.

Низ комичен пристап, претставена е атмосферата во нашите ресторани или можеби нашите кафеани, а дали тоа навистина се случува на тие места каде ,,живеат” боемите и гурманите, заклучете сами. Во продолжение погледнете го спотот на Мики Солус и слушнете ја песната.

Евротип
SNBROKER
To Top