Новости

Шоубиз

Тажно и сурово: Песната „АДИО АМОРЕ“ напишана од Марина Туцаковиќ и нејзиниот син за Раста, крие мрачна тајна

Иако во самиот наслов на песната постои зборот љубов, „Адио аморе“ всушност не зборува за колапс на љубовна приказна. Станува збор за балада која е создадена во многу тежок и мрачен период во животот на Марина Туцаковиќ и нејзиниот син Милан Радуловиќ Лаца.

Имено, синот на Марина се борел со наркотици во времето кога била напишана песната. Додека бил на клиниката за рехабилитација, напиша рефрен за „Адио амаре“, но не можеше да напише строфа. Кога се вратил дома од лекување, Марина му помогнала да го заврши и песната му ја предале на познат рапер.

Делот напишан од Марина всушност ги претставува нејзините чувства и условите низ кои минувале додека нејзиниот син имал проблеми со наркотици.

Синот на Марина Туцаковиќ отворено зборуваше за медиумите за потеклото на песната „Адио аморе“.

Евротип
Евротип
To Top