Новости

Шоубиз

Филмот „Бетмен“ доби нов и уште помрачен трејлер

Студио Ворнер Брос објави нов трејлер за долгоочекуваниот филм за суперхерои „Бетмен“, во кој насловниот лик ќе го толкува Роберт Патинсон. Според режисерот на филмот, Мет Ривс, тоа ќе биде малку поинаква приказна за богатиот Брус Вејн, кој води двоен живот како одмаздник во костим на лилјак, во кој поголем акцент ќе биде ставен на детективската страна на стриповите за овој суперхерој.

Во новиот филм, Бетмен се уште е неискусен борец против криминалот и корупцијата, кој понекогаш не е во состојба да го контролира својот гнев и да донесе вистинска одлука во вистинско време. Има околу 30 години и е само втора година во своето одмаздољубиво „искуство“. Во градот Готам, кој видел и подобри денови, Брус Вејн / Бетмен се чувствува како повикан да ја реши мистеријата за неколку поврзани убиства, но и да се соочи со криминалните кланови кои ги тероризираат жителите на овој град со години.

Во новиот трејлер за Бетмен, имавме можност да видиме други познати личности од стриповите за темниот витез.

Буџетот на Бетмен беше околу 100 милиони долари. Премиерата на овој филм е закажана за 4 март.

Евротип
Евротип
To Top