Новости

Шоубиз

Хари Потер се враќа на екраните

Се чини дека ова година, се случува големиот „come beck“ на многу звучни имиња од популарните серии и филмови низ годините. Таков е случајот со „Сексот и градот“, со серијата „Пријатели“, а и деновиве се чекаат и деталите за соработката меѓу компаниите „HBO Max“ и „Warner Bros“ во врска и со снимање на „Хари Потер“.

Pinterest

Ова и можеби беше очекувана вест од страна на фановите ширум светот кои едвај чекаат да го видат продолжениети на нивната омилена приказна.

Останува да се види дали заплетот ќе ги следи романите хронолошки, или ќе се направи чекор назад или напред, со цел да се сретнат нови „вештерки“, „волшебници“ и останати замислени ликови кои ја праваат оваа приказна единствена.

GOLD
To Top