Новости

Шоубиз

Шенон Доерти заврши со Холивуд и неговите правила!

Фотографијата на актерката Шенон Доерти без шминка испраќа порака за непишаните правила наметнати од Холивуд.

„Додека гледав филмови вечерва, забележав дека има малку женски ликови со кои би можела да се поврзам – жени без ботокс, дотерувања. Жените кои го прифатиле своето лице и искуството што го прикажува тоа. Живеев. Сакам што живеев и моето лице го покажува тој живот. Преживеав рак, но повеќе од тоа. Се прифаќам конечно. Јас завршив со списанија што не изневеруваат и Холивуд нè вовлекува во истата работа. Сакам да видам жени како мене. Жените нè сакаат “, напиша Шенон во својот пост на Инстаграм.

Таа откри пред шест години дека боледува од рак на дојка, а потоа во 2017 година објави дека е во ремисија. Потоа, во февруари минатата година, таа откри дека ракот се вратил и е во четвртата фаза на болеста.

Шенон редовно го споделуваше текот на нејзината болест и борбата што ја водеше на социјалните мрежи, каде за шест години доби армија придружници кои ја охрабруваа и се восхитуваа на нејзината сила.

GOLD
To Top