Новости

Шоубиз

Што се случува со Џенифер Лопез? – Избришани сите објави на нејзиниот Инстаграм профил

Џенифер Лопез ги избриша сите објави на Инстаграм и ја замени фотографијата на профилот со црн круг

Така, сите нејзини објави исчезнаа од профилот.

Лопез ги остави активни останатите профили и не промени ништо на Twitter, Facebook, TikTok.

Засега нема добиено објаснување ниту од пејачката ниту од нејзиниот ПР тим.

Дали се работи за нова кампања или напад се уште не е откриено, но секако не е повлекување, бидејќи во тој случај би се деактивирале и нејзините други профили.

Евротип
SNBROKER
To Top