Новости

Шоубиз

Adam Beyer – Легендата на техно музиката на 3ти јули во Македонија!

По барање на сите љубители на квалитетна техно музика,  Fusion Festival започнува со пионерот на техно музиката, Adam Beyer.

Со комплетно имплементирање на  Ковид 19 протоколот и на светска продукција, на 3ти јули во Сабота на платото на  А1 Арена, македонската публика ќе има уникатна шанса да ужива во целовечерниот диџеј сет на легендата на техно музиката, Adam Beyer.

Време е за забава, време е за игра, време е повторно да уживаме во добра музика. Не заборавајте:

Fusion Festival

Сабота 3 јули

А1 Арена – open air

Цената на влезниците во претпродажбa е 900 денари и истите можат да се најдат во ПОЛА ЈУГОТОН и продажната мрежа на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ, како и онлајн на www.kupikartizase.com

Евротип
SNBROKER
To Top