Новости

Шоубиз

„Bitter Love” – Втор сингл од проектот “Live Power Session” на RIS FLOWER!

После првиот сингл  “All I Wanna Know” од проектот “Live Power Session”, кој во најдобро светло ги покажа музичките квалитети на Ris Flower, од денес во етер e и вториот сингл од овој проект, насловен “Bitter Love”.

Ова е уште едно извонредното музичко остварување, проект „Live Power Session”  

Продуцентите кои стојат зад овој проект, се Mustafa Canbazlar, Arikan Sirakaya и Ris Flower  

Mix&Mastering: Arikan Sirakaya – Studio Ari / Истанбул 

Вокалот е на Ris Flower 

Гитара- Филип Пулески  

Клавијатурата и придружниот вокал – Стефан Алексовски  

Бас гитара – Ѓоко Максимовски (Ѓоле) 

Тапани – Кристијан Лафазановски 

Режисерот е во потписот на Бруно Вељановски,  адиректор на фотографија е Борис Ралев.

Во продолжение проследете го синглот и уживајте во добра музика!

Евротип
Евротип
To Top