Новости

Занимливости

ВИДЕО: Еве како да заспиете за 2 минути

Дали имате проблем со спиењето? Се превртувате со часови и не можете да заспиете иако сте уморни?

Бебињата спијат речиси цел ден (околу 16 часа), на тинејџерите им се потребни 9 часа ноќен сон, а на возрасните 7 до 8 часа сон.

Квалитетниот сон е неопходен за оптимално здравје, па ако сте еден од милионите луѓе кои имаат проблем со заспивање, погледнете го ова видео со совети и трикови од американските маринци и ќе заспивате за 2 минути откако ќе ја ставите главата на перница.

GOLD
To Top