Новости

Занимливости

(ВИДЕО) Женска одмазда: Му ставила на сопругот лажна змија во сандачето

Американка од Охајо решила да му се одмазди на сопругот и му ставила лажна змија во поштенското сандаче.

На снимката , што настанала пред десетина дена , а сега се споделува на социјалните мрежи , се гледа реакцијата на сопругот. Тој мирно оди до поштенското сандаче , а кога ја здогледува лажната змија , толку се преплашува , што паѓа на тротоарот.

Потоа неколку пати погледнува во сандачето во обид дас е соочи со змијата , додека не увиди дека станува збор за шега.

Жената објаснува дека таа и сопругот постојано си правеле шеги меѓу себе , а дека оваа била најуспешна.

GOLD
To Top