Новости

Занимливости

ВИДЕО: Трите најголеми трендови за украсување новогодишна елка

Празничната сезона не можеме да ја замислиме без новогодишната елка.

Без разлика дали сте љубител на празничното декорирање или не, во најмала рака ќе поставите елка. Некои сакаат да ја укасуваат елката традиционално, а други да експериментираат.

Годинава се издвојуваат три трендови за украсување елка. Погледнете го ова видео и одлучете како вие ќе ја декорирате елката оваа година.

Кој тренд ви се допаѓа најмногу?

GOLD
To Top