Новости

Занимливости

ВИДЕО: 18 важни работи кои бебињата се обидуваат да ви ги кажат

Кога станува збор за мало бебе родителите се соочуваат со низа стравови поврзани со неговото здравје и општа состојба. Се обидуваат да погодат што точно сака нивното бебе и што му создава неудобност. Но, како да ги разберете бебињата без употреба на зборови?

Во ова интересно видео ќе дознаете како да го разликувате бебешкиот плач за јадење од оној за спиење и слично, како и начинот на кој бебето комуницира со родителите. Експерти низ светот успеале да го декодираат бебешкиот јазик и со тоа малку да им олеснат на родителите во заемната комуникација.

GOLD
To Top