Новости

Занимливости

Вака изгледаат од вселената стадионите за Светското фудбалско првенство 2018

Приватна компанија за сателитско снимање сподели фотографии од сите 12 стадиони на кои ќе се играат натпреварите од Светското фудбалско првенство 2018 во Русија.

Руска реч

GOLD
To Top