Новости

Занимливости

Велигденски креативни декорации кои можете сами да ги направите!!

На прагот е најголемиот христијански празник Велигден.

Без оглед на моменталните околности, донесете го празничниот дух во вашите домови. Бидете креативни, нсправете сами изработки на кои ќе се гордеете.

Погледнете неколку идеи кои ние ќе ви ги предложиме во поглед на велигденското украсување на вашиот дом.

 

GOLD
To Top